Title Image

Garagestädning för ett rent och dammfritt garage

Hur fungerar det med garagestädning?

 

Vår maskin är försedd med vattenspolning för dammbindning och spolrör som tillåter tvättning av väggar, tak och rör. Därtill finns inbyggd högtryckstvätt för mindre åtkomliga ytor. Garagestädning är en smidig process för vår del. I och med vår specialbyggda sopmaskin blir vi mycket tidseffektiva och kan erbjuda konkurrenskraftiga priser – samtidigt som vi levererar ett strålande resultat för ditt garage! Vill du fördjupa dig mer så läs gärna denna guide kring garagestädning och de metoder vi använder.

Garagestädning minskar golvets påfrestningar

 

Även parkeringsgarage behöver underhållas och rengöras. Bilar tar med sig vägsalt och grus och en del bilar läcker olja och andra kemikalier – det är många påfrestningar golvet i ett parkeringsgarage utsätts för. Garagestädning och garagetvätt är viktig för att garaget ska hålla länge. Med våra moderna sop- och skurmaskiner blir det både rent och dammfritt och vår garagestädning är väldig smidig. Vi kan även underhålla dina ytor utanför garaget med vår tjänst maskinsopning.

Igensatta brunnar i din fastighet?

 

Har ni brunnar eller galler i garaget som är igensatta eller fyllda med skräp? Ingen fara – vår maskin är utrustad med en vakuumsug som bekymmersfritt suger upp stort som litet skräp. Är det stopp i brunnen kopplar vi på en spollina och spolar rent.

Målning av parkeringslinjer

Vi kan även vara behjälpliga med att måla eller bättringsmåla parkeringslinjer i era garage.

Garagestädningen blir effektiv med maskinsopning
Garagetvätt & garagestädning för fastigheter

Teckna ett serviceavtal på garagestädning

Väljer ni ett kontinuerligt underhåll av garagestädning och garagetvätt så kommer vi att kunna erbjuda er en ännu attraktivare prisbild. Ni får då samma chaufför som är bekant med era önskemål och avisering till boende och hyresgäster sköter såklart vi i god tid innan tvättning.

 

Prisförfrågan

Vad behöver ni förbereda inför er garagetvätt?

 

För t.ex. ett mindre garage på ungefär 500kvm behövs bl.a. följande:

  • Ungefär 4.5 timmar tar städningen och vi behöver tillgång till hela garaget under denna tid vilket innebär att alla med tillgång till garaget bör vara informerade att vi ska utföra arbete och att de inte kan använda garaget under tiden.
  • Vi städar alla delar av hela garaget, det innebär att framförallt alla behöver bilar köras ut, men även andra saker som finns däri behöver tömmas.
  • Brandlarmet måste stängas av. Vi utnyttjar kraftfulla och effektiva maskiner för att hålla nere kostnaderna för dig som kund men också säkerhetsställa att städningen blir riktigt bra, detta innebär en risk för att brandalarmet utlöses.

trygghet för din garagestädning

 

  • Över 30 år i branschen ger effektiva rutiner och perfekt resultat
  • Stark lokal närvaro för garanterat korta leveranstider
  • Vi har kontor i Malmö, Stockholm och Helsingborg
  • Vår garagestädning utförs alltid med godkända och miljöanpassade medel
  • All personal innehar alla yrkesspecifika utbildningar som krävs för at vi ska säkerhetsställda att våra kunder alltid blir nöjda med vår garagestädning. Däribland APV (arbete på väg, högtryckssprutning, Id06 samt ESA06)
  • ISO 14001-certifierade för att säkerhetsställa ett bra miljöarbete
  • All städning sker under dammkontroll tack vare att ytan blötläggs och givetvis städar vi väggarna också.
Snabb bokning

Vi har som målsättning att alltid återkoppla till våra kunder inom 24 timmar med en offert eller en bokad tid

30 års erfarenhet

Redan 1986 började vår resa och idag – 30 år senare – är vi ett fullservice tjänsteföretag

Miljöcertifierade

Miljöcertifierade enligt ISO14001 sedan 1999. Med andra ord tar vi vårt miljöengagemang på största allvar

Bred serviceportfölj

Inte mindre än 12 olika tjänster under samma tak. En one-stop-shop för era fastighetstjänster

Referenser

Sedan starten 1986 har vi skördat stora framgångar. Nedan finner du en del av de företag och organisationer som givit oss sitt förtroende att vårda deras egendom