Title Image

Vintertjänster

Vintertjänster
Snöskottning

Vi på Klottrets Fiende No 1 har all nödvändig utrustning och kompetent personal som krävs för att utföra vintertjänster – dvs. snöskottning och andra typer av snöröjningsarbeten – så snabbt, säkert och effektivt som möjligt.

 

Följande vinterrelaterade tjänster omfattas i vårt tjänsteutbud:

  • Manuell skottning med snöskyffel och snöslunga
  • Manuell saltning och/eller sandning
  • Snöröjning samt saltning med 4-hjuling
  • Säker borttagning av istappar
  • Jourtjänst under helger samt storhelger
Säker borttagning av istappar

Som fastighetsägare kan man bli ansvarig för både personer och egendom som skadas till följd av nedfallande snö och is. Se därför till att ha goda rutiner och förberedelser inför stundande vintersäsong. Med mångårig erfarenhet från tjänsten, innehav av lift- och höghöjdsutbildning av samtlig personal samt uteslutande användning av plastbelagda verktyg, kan ni med trygghet vände er till oss för den här typen av problem. En vanlig förekommande anledning till bildning av istappar är att hängrännorna är igensatta innan vintersäsongen intåg. Ett enkelt sätt att förebygga detta är genom att underhålla och rensa hängrännorna. Läs mer om den tjänsten här.

Teckna ett serviceavtal

Se till att vara ute i god tid och ha ett serviceavtal tecknat innan vintersäsongen börjar. Tillsammans kommer vi överens om förutsättningarna för uppdraget. Sen är det bara att luta sig tillbaka så tar vi hand om resten.

Prisförfrågan
Vintertjänster
Vintertjänster