Title Image

Serviceavtal 36/36

Klotterförsäkring
Serviceavtal 36/36

När du tecknar ett serviceavtal med oss behöver du bara meddela oss när någon har varit och klottrat på dina fasader så sköter vi resten. Med ett serviceavtal vet du i förväg vad din klottersanering kommer att kosta och du slipper obehagliga ekonomiska överraskningar.

Innan avtalet träder i kraft, behandlar vi era fasader med klotterskydd för att få ett så optimalt saneringsresultat som möjligt.

Klotterfritt inom 36 timmar

Ett serviceavtal 36/36 innebär i korthet att vi garanterar att i 36 månader och inom 36 timmar ta bort klotter från era fasader. Detta erbjuder vi till en fast månadsavgift, oberoende av hur mycket eller ofta det blir klottrat på de kontrakterade ytorna. Ingen självrisk, inga utryckningsavgifter eller andra dolda kostnader.

Ett populärt val

Klottrets Fiende har idag över 600 kunder som har aktiva serviceavtal med oss. Alltifrån kommunala och privata fastighetsbolag till bostadsrättsföreningar och privatpersoner har insett fördelarna med att låta oss hålla sina fasader klotterfria med Serviceavtal 36/36. Ett avtal som förenklar er vardag, helt enkelt.

Beställ nu
Serviceavtal 36/36